söndagarna bara fortsätter att välla in

det har varit en mycket bra helg och nu sitter jag här, överraskande (eller hmm) nog med mina fysikböcker och ska försöka plugga in el-lära tillsammans med en kaffekopp.

inte det roligaste, men det känns inte så hemskt som det brukar göra. kanske för att helgen varit så bra eller för att det kanske inte är så farligt med el-lära idag. inte vet jag.

i fredes blev det popklubb och övernattning i ett hus i skogen och igår blev det vårgrillfest i mellbystrand, där jag sov till idag. förutom att jag inte orkat/inte haft tid att plugga som jag egentligen måste så har det varit underbart! och det är rätt mysigt att ta några dagar ledigt från pluggandet hi hi.

underbara helg du är så välkommen

imorgon är det popklubb och på lördag blir det grillfest
wiiiiieeeeee det luktar fiiiin helg

början på en ny vecka som kommer bli början på ett slut

tiden går snabbt
det är cirkus fyra veckor kvar av skolan och däremellan drygt fyra stora prov och några inlämningar
det ska jag nog klara av
för sen kommer ju sommarlovet och allt kommer vara magiskt
och innan dess kommer ju mycket annat magiskt att hända så jag kommer nog överleva

fredag

HEJHEJHEJHEJHEJ
Det är fredag och den har varit som en lång och suckfylld tisdag,
men det är ju ändå helg och mormor är här på besök, vilket gör det mycket bättre och finare. Vädret är ju heller inte speciellt dåligt så jag klagar inte. Att krypa ner i sängen med en stor kopp thé känns som en bra tanke, så det ska jag göra nu!

ankor kan flyga

Nu får engelskan vara klar.
Pappa tyckte att jag hade några mysko ordvändningar men att vara lite mysko har jag aldrig klagat över.
Jag har hällt upp kaffe i en av mina favoritkoppar (finns många i detta hus). Koppen är glaserat mysgrönaktig, från höganäs keramik. Tänkte att det skulle vara en viktig information men sen insåg jag hur patetiskt det ser ut.

Det är tisdagKVÄLL. Dagarna går så snabbt när man hela tiden lyckas somna på soffan och effektiv med pluggandet av det blir man ju inte. Jag får väl njuta av tiden som lat ett tag till. Det är nästan som att påsklovet har valt att stanna även om det inte riktigt är så. Dock har det blivit kallare och det har regnat men det är inte så farligt för det luktar så gott och det hör ju till.

Om fem veckor slutar skolan. Om fem veckor har jag mitt sista sommarlov. Om fem veckor kommer jag vara en fågel.

en söndag hos farmor

första maj

det känns konstigt
nyss satt jag inomhus med en kopp varm choklad och tittade ut genom fönstret på den fina snön som föll ner
vad har hänt, det har gått så snabbt

det är massvis att göra till skolan. klockan är redan kvart över tio och enligt min kalender ska jag ha skrivit klart två uppsatser och pluggat in drygt hundrafyrtio tyska ord. har jag det? självklart inte. har lärt in ungefär fyrtioåtta stycken ord och nationella är imorgon. känns ju underbart. allt är upp och ner. jag får panik om jag inte får det gjort men jag orkar ju inte, jag sitter här och skriver meningslösa rader istället. vad är det för bra?

och usch vad jag mådde illa innan, nu är det bättre men ändå usch. åt middag hos farmor (vilket var underbart gott och mysigt) och efteråt blev det kaka och kaffe. tyvärr åt jag för mycket och det tyckte inte min kropp om. det var nästan som det lilla extra som fattades på denna söndag. det är ju trots allt söndag. mytomspunnen och grå som den är.

nu ska jag drömma att jag inte finns och försöka plugga in alla orden och kanske skriva lite på en uppsats (no way att jag kommer göra det lilla extra om jag känner mig själv rätt) 

god jul
Mariaa.