säger du va

"Lustigt att en radiokanal (rix fm tex)ordnar större bokningar än ett företag som inriktar sig mot festivaler(ni). Vet inte om det bara är lantisar som besöker Emmaboda som inte kan gå på NRJ in the park, RIX FM Live mm och det enda namnet jag känner igen är Daniel Adams Ray.. På en tre dagars festival???"

Detta stod på Emmabodafestivalens forum. Personen har ju koll! Jag är nog en lantis.

vi alla blir fria när vi dött

Om Woody Guthrie och jag hade gått på samma dagis hade vi garanterat varit bästa vänner.
Jag fnissar inombords när jag läser konstiga ord. Badonkadoooonk till exempel. Jag tänker på knasiga händelser. Jag undrar hur jag hade varit om jag varit en kjol. Jag gnagade nyss på en morot. Det är "my new thing". Morot. Gott.  Jag tänker på London. Over and out.

Österrike va lite för fint för att åka ifrån ändå är jag än en gång i Halmstad

österreich

Imorgon åker jag med familjen(förutom mammsen och ena brorsan), en till fin familj, en Audi A4 och en annan bil, som jag inte vet vad det är för någon, till Österrike. Jag har inte börjat packa ännu, men det har jag tid för i natt hihi. Ska nämligen försöka att inte sova, så att jag kan sova i bilen hela vägen. Supersmart!

Är hemma igen på lördag nästa vecka. Då blir det fina skidbilder och återigen lite rader från mitt håll.
Håll er varma!! Pussar och kramar från moviiiiiitz-bob

så.. detta är då en mycket liten bråkdel av vad jag gjort de senaste dagarna

Each one wishing for what the other has got


så vanlig bara en lördag som den här kan bli

Jag söker mig in till stadens mitt för kaffe och förhoppningsvis stor förståelse över mitokondriens komplicerade processer. Det känns så fruktansvärt avlägset och inget ljus syns någonstans. Känns inte fint. Kaffe kanske piggar upp.

Det bakas muffins med en hel gnutta kärlek och biologin läses näst intill flitigt.


Handledarkurs för att övningsköra är tagen så nu blir vägarna fruktansvärt farliga. Men som man säger, de är mer rädda för dig än vad du är rädd för dem. Eller, gäller det bara rävar? Nej jag är inte alls nervös. Koppling, gas, växel, broms, högerregeln och väjningsplikt. Nejdå jag kommer klara det galant. Typ. För att inte tala om rondellerna. Tycker synd om pappa som ska sitta bredvid mig och försöka härleda mig till ett körkort.. Jag som så lätt får panik när jag spelar skjutspel. Varför ska jag inte få det nu? Ack ack. Jag vill ju förstås ha körkort. Så bita ihop ska jag!
Imorgon ska jag på knytkalas hos fina Ida som fyllt år. Det bakas muffins med massa hallon och blåbär i. Ska äta en ikväll.. bara för att se om de är goda. Men bara därför. Till det får jag sätta igång och plugga biologin.. Det kommer nog gå finemang.

Hej så länge och puss på högra kinden!

och alla kollar snett bredvid för att låtsas som att de inte ser

Jag känner för att trycka i mig en påse ostbågar. Det är just nu min jobbigaste tanke. Jag vill inte trycka i mig den. Men suget finns där. Ännu finare blir det när jag erkänner att jag precis tränat. Men jag förtjänar ändå inte en påse ostbågar. Turen kommer när det inte finns någon ostbågepåse hemma. Om det hade funnits en, hade jag ätit upp den direkt för att den inte skulle stå och reta mig som ostbågepåsar brukar göra. Det blir kaffe och grapefrukt istället. Inte för att kaffe är bättre såhär när klockan sakta närmar sig sängen men det är gott.

Liverpool möter Chelsea och de är då inget fel att ha håret ruffsigare än vanligt för förrädaren ska krossas

finfinfinfinfin-t

Besökte underbara skåne i helgen. Välbehövande och uppfriskande. Både regn och blåst som jag faktiskt tyckte om inträffade. Det blev fina vänner, bra musik och helt enkelt en mycket fin helg!

triangelsatserna godtyckliga trianglar kaffe

threethreefive

ART SHOULD NEVER TRY TO BE POPULAR. THE PUPBLIC SHOULD TRY TO MAKE ITSELF ARTISTIC.
Mariaa.