det snöar

Det snöar, väldigt mycket. Det är vackert. Jag tycker om det.
Jag vill att det ska vara jullov nu. Vill inte gå i skolan mer. Är så skoltrött så det inte är sant. Skolan tar över mitt liv och jag börjar bli medveten om det. Allt jag gör har något med skolan att göra. Det är väl inte så det ska vara? Jag ska väl inte komma ihåg min ungdom som stress och försöken att orka? Klurigt.
Juleväder har vi iallafall. Det är fint och imorgon ska jag öppna den första luckan i chokladkalendern min familj tog med hit när de besökte fina L-town. Det håller mig på rätt räls en del av dagarna. Annars trillar jag av rätt ofta. Gör rätt ont.

Wollie

maybe we are the damaged ones

JAG ORKAR OCH FATTAR INTE MATTE C. 

sådär. behövde avreagera mig lite även fast det inte löser något och som om inte idrotten var tillräcklig för avreaktion. underbart att få skaka lite på de rastlösa benen! när hemkomsten är kommen ska jag träna och sedan träna lite till. 
den tredje sista veckan är påbörjad. det är helt enkelt mindre än tre veckor tills vi ska hem. hem till underbara sverige. kommer sakna min värdfamilj, brick lane och de fina vännerna man fått här mest skulle jag tro. 

nej. nu vill jag få en snilleblixt och fatta allt i min mattebok. kommer ju aldrig hända och ett bestämt dåligt betyg kommer jag få på nationella provet vi har om ungefär två veckor. KUL. ja.. livet är ju som det är.

when i die i am alive

detta har inget att göra med det som följer. det kommer bara från en bra låt av ett bra band. heh. nämligen det hära bandet.

Nu ska jag in till centrum för att träffa Ludde, som är på besök från Sverige och Becca. Det blir Chinatown och trevligt sällskap för hela slanten.

CIAO

detärfintmenändåsåfult

Det känns som att tiden bara går saktare och saktare. Nu när jag plötsligt vill att den ska gå snabbare. Längtan till att få ligga i sängen där hemma, dricka skånerost-kaffe (ordentligt kaffe) och mysa med taxen samtidigt som blaskprogram lyser från tv:n, som man inte bryr sig om att kolla på. Vill att mamma ska sticka in huvudet och fråga om allt är bra och om hon ska sätta på mer kaffe. Vill kunna vandra in till stadens centrum, gå över Nissan, sätta mig på favorit caféet och prata om allt mellan himmel och jord med nära och kära. Samtidigt. Vill jag inte lämna denna stad. Det som finns här, finns inte där hemma. Det som finns där hemma, finns inte här. Klurigt det dära.

s-noooooooooo-w.

det ska tydligen snöa imorgon. underbart. helt fantastiskt. neeeeeeeeeej.

Tell me about it

Kaffe. Kaffe. Kaffe. Ack så mycket Kaffe jag dricker. Ack så gott Kaffe är.

TISDAG

Chilli con carne eller köttfärssås, english style med bönor i som jag skulle kalla det blev dagens kvällsmat. En tidig sådan också. Attans då att mina gifflar är slut som jag brukar livnära mig på om kvällarna. Kaffe och djungelvrål får ta den platsen så länge.
Hittils har veckan varit smärtfri. Dagarna går dock lite saktare känns det som, faktiskt inte så kul som man kan tro. Vill vara yrvaken på helgerna men helst sova på vardagarna. Får hoppas att de följande dagarna går lite snabbare. 
Nu skulle jag helst vilja spela en trudelutt på gitarren, men den åkte ju hem i söndes tillsammans med familjen. Ackack.
Längtar hem litegrann faktiskt. Men det är inte långt kvar. Och mycket ska göras innan det blir dags att ränna runt på Heathrow igen. Känns helt okej nu faktiskt. Förutom att mitt huvud redan börjat packa ihop sig och därför känner jag mig inte riktigt samma som innan. Det känns som jag är på resande fot igen. Jag vet nämligen att om tre veckor ska allt vara klart och jag ska flytta igen. Det kanske är en förberedelse. Klurigt det dära. 

M

familjen på besök i staden


1 & 2 Westminster (Houses of Parliament och utanför själva Abbey). 3 & 4 Tate Britain. 5 Familjen, förutom Jonas hemma hos Smith's tillsammans med Concha och Tony. 6 & 7 High street Kensington med bröderna. 8 Jag vid Picadilly circus. 9 & 10 St Paul's och Millenium Bridge. 11 & 12 Andy Warhol målningar på Tate Modern. 13 British Museum. 14 Camden Town med bröderna.

fyra underbara dagar tillsammans med min kära familj!

the 18th of november

LINDH'S ÄR HÄR!
Åkte direkt efter skolan och överraskade dem när de hoppade av bussen från Heathrow. Vi åkte till hotellet och lämnade av deras grejor, tog en liten snabb recover och sedan for vi mot Kingston town center och kollade runt lite samt åt på Little Italy. Mycket skapligt och mycket skönt att se dem igen! Inte träffat dem på hela tre månader. Imorgon kommer den andra brodern också! Underbart. Med skolan ska vi också till Houses of Parliament och efter det ska jag möta upp min kära familj. Kommer också bli en skaplig dag.

Bara för att anmärka för de som undrar, idag är det exakt en månad tills jag åker hem till Sverige. Samma dag som hemkomsten ska också en liten 5-årings födelsedag firas. Mysigt!

woooollliebollie

The Addams Family

Familjen Lindh anländer i London imorgon eftermiddag! eller ja, åtminstone en del av den då jag redan är här, den ena brodern anländer på fredag och hunden stannar hemma i fina Sverige. Kommer bli underbart!
Nu ska jag göra mig en kopp te och sedan krypa till kojs. 

WollieBollie

ONE NATION UNDER CCTV

Här i one nation under cctv har det varit grasiöst dimmigt hela dagen. Bussar har ställts in (sån tur inte min) och London-borna har varit allmänt mesiga. Can't blame them though.
Tillsammans med Mr. Hendrix ska jag nu bli av med mitt illamående och darrande och kräla en stund på golvet. 



See ya

The Poppy Factory

Besökte The Poppy Factory i Richmon idag.
Rörande. Fruktansvärt rörande. 

http://www.poppyfactory.org/

playerpiano

So you open up your eyes

Om fem dagar kommer min familj! Ska bli himla kul att spendera några dagar med dem. Tiden går så himla snabbt. Efter att dem varit här, är det mindre än fyra veckor kvar. Fyra veckor tills jag kommer sova i min marknära säng. 
Men jag vill ju inte riktigt lämna London, det är för bra. Men saknar det som finns hemma gör man ju alltid.

You hold a box, and in it is a new life

I'M A PILOT

Matte c provet är över! Vågar inte säga om det gick bra eller dåligt.. men om det gick mot botten får jag satsa allt jag har på nationella, vilket jag ändå kommer försöka göra. 

Såhär glad är jag just nu även om novellanalysen ska göras nån dag innan måndag. 
Nu blir det lite av det här och lite av det här sen ska jag äta och därefter träffa några söta tjejer i Kingston!

I skuggan av San Siro

Martin Bengtsson, GULD!
Rekommenderar både hans bok och musik starkt. Boken heter I skuggan av San Siro och hans band Waldemaar. Har inte läst klart boken dock, köpte den idag på hans föreläsning, som för övrigt var fenomenal. Har redan läst lite för mycket då jag borde ha haft näsan nertryckt i matteboken istället. Köpte även hans EP. Underbar.
Han visar en bild av fotbollsvärlden ingen tidigare riktigt vågat visa och han kan föreläsa, det kan jag lova.

Caught you knocking at my cellar door

I love you baby can I have some more

Let's take them down, one by one

Kommer aldrig få nog av Beirut. De är som väldoftande blommor i mina öron.
hör själv

Allting börjar klarna upp sig. Imorgon är det redovisning som gäller sen kan jag helt fokusera på matematiken och novellanalysen. Jag ska klara det. Det ska inte vara så svårt.
En kopp te och sen är jag på topp. Typ.

Wollie Bollie

Sunday

.

och när jag trodde att jag hade kontroll rasade allt samman än en gång

Givemeacupoftea

Två kvällsmåltider senare är jag lite mätt. Italieninspirerade tortellinis från Tesco och sedan Libanesisk kebab. Och jag vet. Jag gillar inte kebab, men den var faktiskt helt okej! Hummus var dock inget för mig. Tre spanjorskor pratade glatt på spanska och jag bara log och såg söt ut. Efter den här resan kanske man kan ett till flytande språk.
Mätt och belåten ska jag nu.. plugga vidare och drunkna i mina läxor. Det är inte lockande.

Vänner på EAT innan deras hemfärd


Sverige åker hem

Idag kollade vi vaktavlösningen som tyvärr blev en liten besvikelse. Såg i och för sig inte speciellt mycket. Sedan fikade vi i Victoria och tog efter det farväl på stationen. Ville inte riktigt släppa iväg dem men det kommer inte dröja så länge innan vi ses igen.. närmare bestämt om mindre än 6 veckor.

Jag och Linnea begav oss sedan till Westminster Cathedral. En av de vackraste kyrkorna jag sett här i London. Efter det kollade vi lite i affärer och mötte upp Beccs. Vi tog tuben hem och i den underbara rusningstiden med gängbråk inräknat tog bussen en timme istället för en halvtimme från Richmond. Kaos.

Dagen slutade i alla fall bra! 
Ikväll är det Guy Fawkes Night och det poffar och smäller som bara den där ute. Ska ta en liten promenad senare och kolla in de fina färgerna men nu ska jag koka en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan litegrann. 

Poff!


Swordfishtrombone

221b Baker Street . Tower of London . Oxford Street - Tummen upp!
Två timmars resa hem - tummen ner!
Har i alla fall fina vänner på besök från Sverige. Det gillas massor.

2 Bodies 1 Heart

Klippa håret
Gå vilse på Heathrow och hitta två svenskar
Ohoooooj!!
Mariaa.